Американският министър на отбраната Лойд Остин се подложи на планова безкръвна

...
Американският министър на отбраната Лойд Остин се подложи на планова безкръвна
Коментари Харесай

Лойд Остин претърпя планова безкръвна медицинска процедура

Американският министър на защитата Лойд Остин се подложи на планова безкръвна здравна процедура, съобщи ДПА, като се базира на изказване на Пентагона.

От военното министерство на Съединени американски щати разясниха, че той още веднъж поема отговорностите си, които съгласно по-ранна информация на Ройтерс при дълго негово неявяване те трябваше да бъдат изпълнявани от заместничката му Катлийн Хикс.

Остин е претърпял " сполучлива, планова и минимално инвазивна безкръвна процедура, наложена от казуса му с пикочния мехур ", осведоми Пентагонът, представен от ДПА.

От военното министерство на Съединени американски щати категорично означават, че интервенцията не е обвързвана с диагнозата рак на простатата на 70-годишния Остин.

Той се е прибрал вкъщи и програмата му няма да бъде размествана. Пентагонът прибавя, че Белият дом и Конгресът на Съединени американски щати са били известени за процедурата.

За диагнозата на Остин съобщи при започване на годината Асошиейтед прес, като потайната му хоспитализация тогава е била за интервенция, а по-късно и за лекуване на зараза на пикочните пътища, обвързвана с тази интервенция, предава Българска телеграфна агенция. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР